skip to Main Content

bag

Der findes et livligt forretningsliv her i Egebjerg, hvor der er en summen af mennesker, som kan fortage deres daglige indkøb af både dagligvare, Tips & Lotto, lokalt apoteksudsalg samt afhentning af pakker fra både post Danmark og gls. pakkeshop, du vil også kunneblive klippet hos den lokale grønne frisør for ikke at glemme La Fiesta Pizzeria.

Indkøb af dagligvare foretages i Netto, hvor man kan få det mest nødvendige som en familie står og har brug for, lige fra grøntvare over kolonialvare til rengøringsartikler. Alt sammen til rimelige priser.

Det som du ikke kan få i Netto, har du mulighed for at finde i den lokale Kiosk, hvor du kan få alt lige fra Lotto og Tips til afhentning af pakker.

Når sulten nærmer sig, og du ikke selv gider at lave maden, så er løsningen lige om hjørnet. Nemlig La Fiesta Pizzeria hvor du også kan få maden bragt hjem mod ekstra betaling. Om sommeren kan du nyde et glas et eller andet, når der er udendørsservering. Når du sidder udenfor, føles det ligesom om, at man er på ferie nede sydpå, for sådan en stemning føles det at side her.

Dette var så noget af det, som du vil opleve, når du handler eller bare går en tur i Egebjerg Bygade. Har du aldrig været i Egebjerg, var det måske en ide at tage en tur herud, bare for at få den oplevelse, det er at bo i et hyggeligt område

Back To Top