skip to Main Content

I og omkring Egebjerghaven findes der mange former for områder, hvor beboerne, kan udfolde deres kreativiteter.

Institutioner

I Egebjerghaven findes der en vuggestue, samt mange andre former for børnehaver, fritidshjem, klubber og for ikke at glemme Egebjergskolen.

Grønne arealer

I området omkring Egebjerghaven findes der ligeledes en del grønne arealer hvor der på flere af dem er opstillet div. former for kunst. Der er Kaninfabrikken m.m.
Egebjerghaven ligger i øvrigt meget tæt på Hareskoven, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig på mange forskellige måder, om vinteren er der en meget stor kælkebakke for alle “barnlige” sjæle.

Skøjtebane

Ved Egebjerghaven kan beboerne om vinteren benytte sig af områdets kunstige sø, til at skøjte på. Søen bliver fejet for sne så isen er til at skøjte på. Søen er ligeledes under tjek fra Ballerup kommune som via et skilt fortæller om det er sikkert at bevæge sig ud på isen.

Beboervaskeri

I afdeling Egebjerghaven findes der fællesvaskeri, hvor beboerne kan benytte sig af vaskemaskiner eller tørretumblere, samt en rulle.

Betaling for brug af vaskemaskinerne m.m. fungere ved at hver husstand har et kort der bruges som betalingskort, udgiften tilskrives husleje kvitteringen.

Containergård

Egebjerghaven har en stor containergård, hvor beboerne kan komme af med deres storskrald. Almindelig affaldscontainere findes i hver gård.

Der findes ligeledes gode glas og papir sorteringsbeholdere, som kommunen jævnligt tømmer.

Du finder containergården som ligger ud mod Egebjergvej, her kan du ligeledes finde flaske samt avis containere, disse forefindes ligeledes på den store parkeringsplads bag ved netto.

Nærområdet

Tæt på Egebjerg finder du både Svømmehal, bowling, skøjtehal og mange flere kreative aktiviteter det er kun fantasien som sætter begrænsninger.

Egebjerg ligger kun en små 20 minutters kørsel fra dyrehaven med Eremitageslottet samt den ”gamle” forlystelsespark Bakken som ligger i Klampenborg ved dyrehaven.

 

 

 

Back To Top